Leszokás a dohányzásról - Milyen szerek segíthetnek?

Leszokó eredmény, 1. Keressen indokokat!

Jöjjenek az eredmények. A múlt héten indítottunk egy kis közvéleménykutatást, illetve felmérést az Allen Carr Könnyen Leszokni a Dohányzásról Központ olvasói, követői körében. A téma természetesen a leszokás, illetve az akaraterővel való leszokás volt.

83% – 17% Ez az eredménye a legújabb leszokás felmérésünknek

Hogy miért érdekes ez? Mert a legtöbb dohányos úgy gondolja, hogy a leszokáshoz bizony csak erős akaraterő kell és menni fog. Illetve nem csak a dohányosok gondolják így, hanem a környezetük is ezt közvetíti feléjük.

Dohányzás leszokás Allen Carr módszerével (TV2: 2012. február 12.)

Derüljön ki fehéren-feketén, hogy vajon le tudnak-e szokni a dohányosok akaraterővel, vagy sem. A kérdés tehát az volt a dohányosokhoz hogy próbáltak-e már leszokni akarterővel? Ők azok tehát, akik most dohányoznak és vagy próbáltak már leszokni önerőből, vagy sem.

Leszokó eredmény

És akkor jöjjön az eredmény: Igen, próbáltam már leszokni a dohányzásról akaraterővel: fő Nem, nem próbáltam leszokni a dohányzásról akaraterővel: fő Mit is jelent ez az eredmény? Sikertelenül és legalább egyszer.

hogyan lehet ingyen leszokni a dohányzási programokról

Mert azt nem is kérdeztük meg, hogy hányszor próbáltad letenni így a cigit, de a nagyjából történetből, amit kaptam, nagyon világosan látszott, leszokó eredmény ezek akár többszöri próbálkozásokat is takarnak. És ez bizony nagyon fontos információ a dohányosoknak.

A Quitline szolgáltatások fejlesztése az afroamerikai dohányosok számára

Hogy nem érdemes így próbálkozni. Mert minden egyes akaraterős próbálkozás, ami kudarcba fullad megtépázza az önbizalmukat, a magukba vetett hitüket és persze a saját és családjuk idegeit is.

leszokni a dohányzást ártalom nélkül

És, hogy akik már próbálták, hogyan élték meg a leszokást? Egyszerűen szükségem volt rá, mert nagy trauma ért. Nem fogok rágyújtani!

mobil könyvek, hogyan lehet leszokni a dohányzásról

Amíg nem döntöttem el, csak kb. De onnantól kezdve szinte kitöltötte az életemet a gondolat.

ha abbahagyja a dohányzást, amikor megtisztítja a tüdejét

Hamar feladtam. Hogy a mentális függés nem szünt meg, leszokó eredmény továbbra is függők voltak, még abban a pár hétben, hónapban is, amikor nem dohányoztak.

Leszokás a dohányzásról - Milyen szerek segíthetnek? Sánta Zsuzsanna, szakgyógyszerész A cigarettázás szenvedélybetegség. Vannak helyzetek, amikor a dohányzás, illetve annak hiánya kellemetlen lehet a dohányos számára, és az is lehetséges, hogy a pöfékelő jelent kellemetlenséget a környezete számára. A dohányzás egyértelműen károsítja a szervezetet, egészségre gyakorolt rossz hatása még a passzív dohányosoknál is kimutatható.

És ez a legnagyobb baj az önerős, nikotintapaszos, rágós leszokás kapcsán, hogy a mentális függést nem szüntetik meg, így a leszokó szenved, a leszokást lemondásként éli meg és élete végéig vágyódik a cigire.

De ennek nem kell így lennie, hiszen már 33 éve működik egy nemzetközi módszer, amivel évente több százezren sikerrel és végleg teszik le a cigit.

Ez az egyetlen leszokó eredmény, ami leszokó eredmény a mentális vagy lelki kötődést a cigihez és 7 éve már Magyarországon is elérhető.

a dohányzás kódolása leszokott a dohányzásról

Én több mint 10 éve szoktam le leszokó eredmény dohányzásról az Allen Carr módszer segítségével. Ha követed tanácsaimat, írásaimat, hamarosan Te is le fogsz tudni szokni a cigiről.

10 tipp a dohányzásról való leszokáshoz

Hozzászólások Egyetértesz? Szólj hozzá a témához! A hozzászóláshoz kérlek használj teljes nevet és várjul kulturált hozászólásaidat legyen az akár egyetértő, vagy akár kritikus.

hogyan lehet örökre leszokni a dohányzásról video