Dohányzásellenes rágógumik

Dohányzásellenes rágógumik

dohányzásellenes rágógumik

A rágógumit nem szabad lenyelni! Ez attól függ, hogy naponta hány szál cigarettát szív. A legtöbben darab rágógumit rágnak el naponta.

dohányzásellenes rágógumik

Javasoljuk, hogy a rágógumit legalább három hónapon keresztül alkalmazza, majd fokozatosan csökkentse adagját. Amikor már csak napi rágógumit használ, ön készen áll a teljes leszokásra. A kezdeti szakaszban a legerősebb, 4 mg-os rágógumival kezdte el a leszokást, ajánlott, hogy a napi adag csökkentésének időszakában váltson a 2 mg-os, gyengébb hatáserősségű rágógumira.

dohányzásellenes rágógumik

Ha napi 20 szál cigarettánálnál többet szív: A sóvárgás enyhítésére egy darab 4 mg-os rágógumi javasolt szükség esetén. A Nicorette gyógyszeres rágógumik a nikotin utáni sóvárgás és a megvonási t ünetek csökkentésével elősegítik: -               a dohányzás azonnali abbahagyását azoknál a dohányosoknál, akik készek a leszokásra; -               a dohányzás fokozatos csökkentését a végleges leszokás előtt vagy -               a dohányzás dohányzásellenes rágógumik felfüggesztését azoknál a dohányosoknál, akik nem tudnak, vagy nem szándékoznak rágyújtani pl.

Dohányzásról való leszokásban segítő készítmények

A nikotin hatása pár perc elteltével kezdődik. A leszokni kívánó ne dohányozzon, ne egyen vagy igyon, ha a Nicorette gyógyszeres rágógumi a szájában van.

dohányzásellenes rágógumik

A kezelés kezdeti szakaszában óránként csak egy gyógyszeres rágógumi alkalmazható. A 2 mg-os gyógyszeres rágógumiból a napi maximális megengedett adag 24 db dohányzásellenes rágógumik.

A 4 mg-os gyógyszeres rágógumiból a napi maximális megengedett adag 15 db rágógumi. Egyéb módszerek egyidejű alkalmazása megkönnyíti a cigaretta elhagyását, de a leszokás sikeréhez elsősorban az Ön akaratereje szükséges.

dohányzásellenes rágógumik

A rágógumik többféle kiszerelésben, három ízben és kétféle hatáserősségben vásárolhatók meg a gyógyszertárakban: Gyengébb 2 mg-os :.